Tak jsem se do toho obula a po velkém úspěchu, receptu na sardinkovou pomazánku a hlavně skrze tip na sardinky (zde ), jsem se rozhodla vyzkoušet i tuňáka německé kvality. Jak to dopadlo? Také je tak super, jako sardinky nebo tam rozdíl oproti českému tuňáku není?
Co budete potřebovat:
tuňáka v plechovce Gervais máslo, lžičku majonézy červenou cibulku sůl, pepř
Nevím, zda kupujete tohle Gervais, ale já ho naprosto zbožňuju a tohle s paprikou je naprosto geniální na jednohubky.
Pojďme tedy omrknout toho tuňáka. Na eshopu mají více variant, včetně této v oleji. Na první pohled vidíte, že jde o opravdové kousky, žádné nadrcené drobky, což je dobré znamení.
Tuňáka můžu furt a mám teda radši právě v oleji, než ve vlastní šťávě. Tady mi trošku přijde, že toho oleje tam příliš není a kdybych nevěděla, že je to fakt varianta v oleji, tak bych si myslela, že je tam spíše jen ta šťáva.
Postup na pomazánku asi není třeba psát, prostě vše zapracujete dohromady. Buď jen vidličkou nebo mixérem, záleží, zda máte radši větší či menší kusy. Já ozdobila ještě sýrem, čerstvou cibulí a praženou cibulkou.
Když bych měla zhodnotit, zda je ten tuňák stejně tak super, jako sardinky, tak nevím nevím. Ty sardinky jsou prostě wow, jsou chutné, bez šupin, bez blbostí, opravdu nádherné a chuťově výborné. Ten tuňák mě asi až tak neohromil, ano, je chutný, ale myslím, že v této kvalitě by se našel i klasicky v obchodě.
Jelikož mají tyhle dobroty na eshopu drogeriezde.cz , znovu vám chci připomenout a dát tip na tyhle úžasný přípravky na nádobí, konkrétně na heřmánkový květ. To je tak nádherná a příjemná vůně, k tomu stojí pár korun a mají hezké a praktické balení. Pokud se nechystáte chytat bacila do obchodu a budete objednávat online nějaké saponáty, určitě vemte i tohle!:)
Děkuji za Vaše komentáře, povídání, názory a přeji hezký den! :)